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TOGIHARU INOX COUTEAU DE PÂTISSIER – KORIN FRANCE

TOGIHARU INOX COUTEAU DE PÂTISSIER – KORIN FRANCE

Togiharu - Knife Brands

Inox

About Togiharu Inox The Togiharu Inox is one of the most popular lines in the Togiharu brand and features the widest variety of styles. The lightweight thin profile and keen edge glides through food without drag or resistance. This line is easy to sharpen, making it possible to acquire a sharp edge quickly in a busy kitchen.

Togiharu INOX Steel Gyutou 8.2 (21cm) Right

Les 12 choses préférées du chef Jacques Torres 2021 - ThePressFree

Togiharu Inox Steel 3pcs Set - Gyutou 8.2 (21cm), Sujihiki 10.5

Le Santoku (litt. Trois vertues) est un couteau qui est tout aussi efficace pour travailler sur les viandes, les fruits et les légumes, ce qui le rend

TOGIHARU INOX SANTOKU 180

About Togiharu Inox The Togiharu Inox is one of the most popular lines in the Togiharu brand and features the widest variety of styles. The lightweight thin profile and keen edge glides through food without drag or resistance. This line is easy to sharpen, making it possible to acquire a sharp edge quickly in a busy kitchen.

Togiharu INOX Steel Three Pieces Set Gyuto, Sujihiki, & Petty

TOGIHARU INOX GYUTOU – KORIN FRANCE

Le Gyutou est l’équivalent Japonais du couteau de Chef occidental. C’est un couteau multi-usage qui peut-être utilisé pour découper la viande, les

TOGIHARU DAMASSÉ MARTELÉ GYUTOU

Togiharu Inox Steel - Knife Brands

Les 12 choses préférées du chef Jacques Torres 2021 - ThePressFree

Togiharu Pastry Knife 13 (33cm)

Togiharu Inox Steel Gyutou 9.4 (24cm) - Right

Le Gyutou est l’équivalent Japonais du couteau de Chef occidental. C’est un couteau multi-usage qui peut-être utilisé pour découper la viande, les

SUISIN INOX STYLE OCCIDENTAL GYUTOU