TOGIHARU INOX COUTEAU DE PÂTISSIER – KORIN FRANCE
Togiharu - Knife Brands
Inox
About Togiharu Inox The Togiharu Inox is one of the most popular lines in the Togiharu brand and features the widest variety of styles. The lightweight thin profile and keen edge glides through food without drag or resistance. This line is easy to sharpen, making it possible to acquire a sharp edge quickly in a busy kitchen.
Togiharu INOX Steel Gyutou 8.2 (21cm) Right
Les 12 choses préférées du chef Jacques Torres 2021 - ThePressFree
Togiharu Inox Steel 3pcs Set - Gyutou 8.2 (21cm), Sujihiki 10.5
Le Santoku (litt. Trois vertues) est un couteau qui est tout aussi efficace pour travailler sur les viandes, les fruits et les légumes, ce qui le rend
TOGIHARU INOX SANTOKU 180
About Togiharu Inox The Togiharu Inox is one of the most popular lines in the Togiharu brand and features the widest variety of styles. The lightweight thin profile and keen edge glides through food without drag or resistance. This line is easy to sharpen, making it possible to acquire a sharp edge quickly in a busy kitchen.
Togiharu INOX Steel Three Pieces Set Gyuto, Sujihiki, & Petty
TOGIHARU INOX GYUTOU – KORIN FRANCE
Le Gyutou est l’équivalent Japonais du couteau de Chef occidental. C’est un couteau multi-usage qui peut-être utilisé pour découper la viande, les
TOGIHARU DAMASSÉ MARTELÉ GYUTOU
Togiharu Inox Steel - Knife Brands
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Togiharu Pastry Knife 13 (33cm)
Togiharu Inox Steel Gyutou 9.4 (24cm) - Right
Le Gyutou est l’équivalent Japonais du couteau de Chef occidental. C’est un couteau multi-usage qui peut-être utilisé pour découper la viande, les
SUISIN INOX STYLE OCCIDENTAL GYUTOU