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Couteau à pain Opinel – vracandgo

Couteau à pain Opinel – vracandgo

Lame en inox Manche en Hêtre  Fabrication française

Opinel Knives World Class Knives from the French Alps

Opinel Parallele Serrated Bread knife - OPINEL USA

Epicerie – Mots clés Pains et viennoiseries – vracandgo

Un excellent couteau à pain. Lame en acier inoxydable très tranchante et solide. Coupe les pains ou autres aliments les plus durs et les plus

Couteau à Pain Opinel #116, Inox, Dentelé, 21cm/8.25, Manche en Hêtre

Strong, light and efficient this knife is gently curved to improve cutting ability. This knife is the most popular of the large Opinel kitchen knives series. Care Hand wash only. Do not immerse your knife in water, as this could warp the wooden handle.

Opinel Bread Knife

Couteau à Pain Opinel #116, Inox, Dentelé, 21cm/8.25, Manche en Hêtre

Opinel Essential Vegetable Knife - Individual - OPINEL USA

Couteau à Pain n°116 Parallèle Opinel, Couteaux de Cuisine

Couteau à pain Opinel – vracandgo

Opinel Parallele Serrated Bread knife - OPINEL USA