Isomalt
Isomalt E 953 L'isomalt est un mélange de deux composés dans les proportions 50/50, comme le sucre inverti. Pour le sucre inverti, il s'agit des molécules de glucose et de fructose. Pour l'isomalt, il s'agit de deux composés plus complexes, qui sont des dérivés du saccharose par des transformations chimiques multiples ou dérivés de l'isomaltose par hydrogénation. Ces deux composés sont le 1,6-glucopyranosyl-D-sorbito Format: en sachet (photo non contractuelle)
Order Online Dreamy Macaroon Fault Line Isomalt Cake with Cake Plaza
Isomalt Specialist Sugar Isomalt Cake Decorating Sugarwork
REFINED ISOMALT POWDER
Trying out Isomalt sails - so much fun and so easy! : r/cakedecorating
How to Use Isomalt for Pulled Sugar Flowers
Azucar Isomalt 1Kg – El Mundo de la Repostería
How to Use Isomalt for Pulled Sugar Flowers
Isomalt Nibs by Cake Play 198g- Purple - Roberts Edible Craft
LorAnn Isomalt Granular Crystals, 16oz.
How to Store Isomalt Decorations While You're Working! – Simi Sugar Company
Isomalt, un azúcar muy especial - Frutas Alex y Soler
ISOMALT - For Making Clear Candy Decorations, Pulled Sugar, Sugar Sculptures, Blown Sugar, Gemstones, Geode Cake Topper, Glitter Eyes, Crystals, Poured Sugar Castings, Keto Friendly, White : Grocery & Gourmet Food
How to Make Isomalt Frangipani Flowers!