S'abonner

Connection

Isomalt

Isomalt

Isomalt E 953 L'isomalt est un mélange de deux composés dans les proportions 50/50, comme le sucre inverti. Pour le sucre inverti, il s'agit des molécules de glucose et de fructose. Pour l'isomalt, il s'agit de deux composés plus complexes, qui sont des dérivés du saccharose par des transformations chimiques multiples ou dérivés de l'isomaltose par hydrogénation. Ces deux composés sont le 1,6-glucopyranosyl-D-sorbito Format: en sachet (photo non contractuelle)

Order Online Dreamy Macaroon Fault Line Isomalt Cake with Cake Plaza

Isomalt Specialist Sugar Isomalt Cake Decorating Sugarwork

REFINED ISOMALT POWDER

Trying out Isomalt sails - so much fun and so easy! : r/cakedecorating

How to Use Isomalt for Pulled Sugar Flowers

Azucar Isomalt 1Kg – El Mundo de la Repostería

How to Use Isomalt for Pulled Sugar Flowers

Isomalt Nibs by Cake Play 198g- Purple - Roberts Edible Craft

LorAnn Isomalt Granular Crystals, 16oz.

How to Store Isomalt Decorations While You're Working! – Simi Sugar Company

Isomalt, un azúcar muy especial - Frutas Alex y Soler

ISOMALT - For Making Clear Candy Decorations, Pulled Sugar, Sugar Sculptures, Blown Sugar, Gemstones, Geode Cake Topper, Glitter Eyes, Crystals, Poured Sugar Castings, Keto Friendly, White : Grocery & Gourmet Food

How to Make Isomalt Frangipani Flowers!